«Дія» здобула спеціальну нагороду за дизайн на UX Design Awards

Джерело: міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram

Застосунок “Дія” здобув спеціальну нагороду за дизайн на UX Design Awards, де було представлено понад 540 проєктів.

“Наша команда від самого створення “Дії” приділяє багато уваги дизайну. Щоб ви ще простіше та комфортніше користувалися застосунком, кожна кнопка була зручною, а пошук необхідної послуги тривав кілька секунд”, – розповів очільник Мінцифри.

А також зазначив, що На UX Design Awards були учасники із 54 країн. Вони представили понад 540 проєктів, серед яких — сайти, застосунки та прототипи. Міністр наголосив, що нагорода — перемога кожного з нас, адже “Дія” належить кожному українцю.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.