Велика Британія передасть Україні розвідувальні бронемашини «Scimitar»

Джерело: RBSL в Twitter

Велика Британія передасть Україні броньовані розвідувальні машини Scimitar MK2 після підготовки фахівцями компанії Rheinmetall BAE Systems Land (RBSL).

Представники RBSL відвідали Німеччину, щоб допомогти британській армії у підготовці розвідувальних машин Scimitar MK2 до відправлення в Україну.

Фахівці здійснили діагностику несправностей, надали технічні поради і вказівки щодо ремонту, безпеки транспортних засобів, проведення дорожніх випробувань і ремонті. 

Таким чином підготували 23 транспортні засоби протягом 32 днів.

Червоний Хрест України повідомив про активність шахраїв в інтернеті, які пропонують за гроші забрати тіла військовослужбовців з територій, що не підконтрольні уряду України.

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.