Дмитро Ступка поділився фото зі святкування свого дня народження у США, викликавши обурення у мережі

Джерело: Букви

Український актор Дмитро Ступка – який зараз проживає у США – поділився у соцмережах фотографією зі святкування свого дня народження, що викликало обурення у деяких користувачів.

Опублікувавши фото Ступка, зауважив, що його єдиною мрією є закінчення війни в Україні, додавши, що сумує за своєю країною.

Це і викликало обурення людей, які залишали коментарі під дописом Дмитра Ступки. Зокрема людей обурило те, що актор говорить про закінчення війни, перебуваючи у США.

На деякі коментарі Дмитро Ступка вирішив відповісти особисто.

Наприклад, на зауваження користувачки Уляни Гураль Ліцкан, чи “класно сумувати в Штатах”, актор відповів “дуже”. Користувачка, своєю чергою, зауважила, що Ступка може повернутись в Україну, якщо так сумує. На це актор відповів, що “ще не час”.

Також у коментарях наголосили, що Україна пишається Богданом Сильвестровичем Ступкою, додавши, що його онук Дмитро став ганьбою країни.

Окрім цього, користувачі зазначили, що “дуже зручно бажати закінчення війни”, перебуваючи за океаном.

  • Видання “Слух” отримало інформацію від читача Мирона Івашкіна про те, що український виконавець Сергій Бабкін та гурт “5ʼnizza” дають концерти у Європі, при цьому співпрацюючи з російськими промоутерами та квитковими операторами.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.