Українці знову можуть користуватись Google business та додавати нові обʼєкти в Google-картах

Джерело: Михайло Федоров в Telegram

У квітні 2022 року через питання безпеки Google ввів обмеження для користувачів з України, які використовували Google Business та додавали нові об’єкти на карти.

У цей період українські користувачі не мали можливості залишати відгуки, ставити запитання чи додавати інформацію про свої бізнеси.

Команда Міністерства цифрової трансформації України співпрацювала з Google, що дозволило повернути можливість додавання нових об’єктів, коментування тощо. 

“Український бізнес має дієвий інструмент для просування та пошуку нових клієнтів. Дякую Google за зважене й справедливе рішення. Воно допоможе українським підприємцям, які попри повномасштабну війну розвиваються, створюють нові робочі місця та підтримують економіку держави”, – зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.