Канадська супермодель Лінда Євангеліста зізналася, що хворіє на рак грудей

Джерело: The Wall Street Journal

Канадська супермодель Лінда Євангеліста останнім часом не відвідувала публічні місця та уникала журналістів через “дуже помітні зміни у зовнішності”, спричинені раком грудей.

Як повідомляється, жінка п’ять років приховувала, що хвора на онкологію.

Почувши діагноз “рак грудей”, супермодель 90-х наважилася зробити операцію з видалення двох молочних залоз. Проте минулого року у неї стався рецидив.

“Я без вагань обрала подвійну мастектомію, тому що хотіла залишити все це позаду і не мати з цим справи. Я хотіла жити і не збиралася дозволити раку грудей вбити мене”, – розповіла вона.

Після повернення хвороби, модель була готова на все, щоб зберегти власне життя.

“Я сказала лікарю: “Викопайте дірку в моїх грудях. Мені все одно, який це матиме вигляд. Я хочу, щоб ви провели розкопки. Я хочу побачити дірку в грудях”. Ви розумієте мене? Я не помру від цього. Я знаю, що однією ногою стою в могилі, але я в настрої святкувати”, – додала Євангеліста.

ДОВІДКОВО. Лінда Євангеліста брала участь у низці рекламних кампаній, серед яких – реклама “Opium” від Yves Saint Laurent і “Fidji” від Guy Laroche. Також супермодель співпрацювала з Calvin Klein, Chanel, Chloé, Versace, Ralph Lauren.

Модель перервала свою професійну кар’єру в 2016 році.

Економічні проблеми та нестача людських ресурсів може змусити президента РФ Володимира Путіна змінити спосіб ведення війни, щоб зберегти стабільність його режиму.

Сьогодні, 28 жовтня, в Україні відзначається День визволення від фашистських загарбників.

Ввечері неділі, 27 жовтня, внаслідок атаки БПЛА спалахнула пожежа на заводі Етанол-Спирт у Новохоперському районі Воронезької області.

28 жовтня відзначається Міжнародний день анімації, Всесвітній день дзюдо, Міжнародний день шкільних бібліотек. За церковним календарем вшановують пам’ять святих мучеників Терентія і Неоніли.

За даними синоптиків у понеділок, 28 жовтня, в Україні тепло та без опадів.