Кім Чен Ин запросив Путіна до Північної Кореї

Джерело: Reuters

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин запросив президента Росії Володимира Путіна відвідати Північну Корею. За даними північнокорейського державного інформаційного агентства KCNA, Путін прийняв запрошення, хоча підтвердження з боку Кремля не було.

“Наприкінці прийому Кім Чен Ин люб’язно запросив Путіна відвідати КНДР у зручний час. Путін із задоволенням прийняв запрошення і підтвердив своє бажання незмінно продовжувати історію та традиції дружби Росії та КНДР”, — повідомили в KCNA.

За словами Путіна, у четвер, 14 вересня, Кім Чен Ин має відвідати заводи військової та цивільної авіації в російському місті Комсомольськ-на-Амурі та оглянути Тихоокеанський флот Росії у Владивостоці.

Під завалами дитячої лікарні “Охмадит” у Києві, куди влучила російська ракета, можуть перебувати люди. Глава МВС Ігор Клименко зазначив, що нині рятувальники мають три години так званого “золотого часу”, аби врятувати тих, хто може перебувати там.

Десятеро загиблих та ще 31 поранений внаслідок масованої ракетної атаки по місту Кривий Ріг.

Зранку 8 липня російські військові влучили по дитячій лікарні “Охмадит”. Пацієнтів дитячої лікарні евакуюють в комунальні лікарні міста.

Сьогодні, 8 липня, росіяни вкотре масовано атакували ракетами Україну.

Міністерство оборони України заявило про розробку зручного та якісного адаптивного костюму для поранених військовослужбовців, враховуючи рекомендації військових медиків.