Зустріч Зеленського та Нетаньяху відбудеться на полях Генасамблеї ООН в Нью-Йорку – посол

Джерело: Михайло Бродський/Х

Посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський поінформував, що анонсована раніше зустріч президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньяху відбудеться в Нью-Йорку у межах засідання Генасамблеї ООН.

“Зустріч Нетаньяху із Зеленським відбудеться найближчими днями у Нью-Йорку. Лідери двох країн візьмуть участь у засіданні Генеральної Асамблеї ООН”, – написав він.

Раніше пані посол Албанії в ООН Феріта Ходжа повідомила, що цього місяця президент Володимир Зеленський відвідає щорічну зустріч світових лідерів в Організації Об’єднаних Націй у США та візьме участь у засіданні Ради Безпеки ООН щодо України.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Центрі національного спротиву повідомили, що російський депутат оприлюднив унікальну інформацію про втрати росіян та підтвердив використання шкіл як військових баз.