Сили оборони вдарили по військовій базі окупантів в Токмаку, – мер Мелітополя

Джерело: Іван Федоров в Telegram

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що сьогодні, 16 вересня, в Токмаку Запорізької області від Сил оборони України “прилетіло” в місце розташування ворожої техніки.

“Токмацька прикмета: прильотів більшає – окупантів меншає. Сьогодні в Токмаку, який окупанти перетворили на військову базу, знову було гучно”, – зазначив Федоров.

Він додав, що “чим частіші прильоти та ближче фронт, тим страшніше колаборантам”. 

“Цього тижня з міста евакуювали “паспортний стіл”, аусвайси пообіцяли видавати в Мелітополі, та “героїчно” вивезли співробітників ФСБ та частину адміністрації”, – написав мер Мелітополя.

СБУ затримала агента воєнної розвідки РФ у Запоріжжі. Він шпигував за українськими військами на південному фронті, цікавлячись геолокаціями командних пунктів, складів боєприпасів та укріпрайонів, а також маршрутами і кількістю техніки ЗСУ.

Проблематика статусу “зниклих безвісти” в Україні виникла ще з 2014 року, з початком війни на…

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.