Google додасть до своїх сервісів чат-бот Bard

Джерело: Bloomberg

Компанія Google повідомила, що додасть до сервісів Gmail, Maps, Docs та платформи YouTube свій чат-бот штучного інтелекту Bard.

Як розповіли співробітники компанії, нові функції дозволять людям шукати інформацію про рейси, прокладати маршрути та переглядати актуальні відео за допомогою чату Bard.

Окрім того, в Google анонсували нову функцію, за допомогою якої люди зможуть перевіряти відповіді чат-бота на запити, показуючи вихідний матеріал, знайдений через пошукову систему компанії.

Водночас у Google запевнили, що жоден із матеріалів, створених корпоративними клієнтами, з якими взаємодіє Bard, зокрема документи компанії у хмарному сховищі, не буде переглядатися рецензентами або використовуватися для показу реклами.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.