В уряді Вірменії звинуватили російські ЗМІ в розв’язанні гібридної війни

Джерело: глава апарату прем’єр-міністра Вірменії Араїк Арутюнян у Facebook

В уряді Вірменії звинуватили росЗМІ у розв’язанні гібридної війни проти них. Глава уряду апарату прем’єр-міністра Вірменії Араїк Арутюнян вважає, що найгірші пропагандисти в Росії саме вірмени.

“Здається, у гібридній війні, розв’язаній російськими ЗМІ проти Вірменії, обіцянки були як у відомій казці: тому, хто скаже найбільшу брехню, дістанеться половина палацу/Кремля”, — написав Арутюнян.

За його словами, російські пропагандисти заявляли, що 20 вересня в Єревані протестувальники увірвалися всередину будівлі уряду, де нібито їх “зустріли американські десантники”. Він наголосив, що того дня ніхто не штурмував будівлю й там не було “жодного американського десантника”.

“Як так сталося, що найгіршими пропагандистами російських телеканалів є вірмени: Маргарита Симонян, Тигран Кеосаян, Арам Габріелянов, Семен Багдасаров, Роман Бабаян, Сергєй Кургінян, Андранік Мігранян тощо”, — додав він.

Станом на 16:00 в суботу, 6 липня, на фронті відбулося 83 бойові зіткнення. Від початку доби, ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення, концентрує зусилля наступальних дій на Лиманському і Покровському напрямках. 

Рятувальники завершили розбирати завали багатоповерхівки у Дніпрі, яку ворог потрощив понад тиждень тому.

Міністерство оборони повернуло Збройним силам України тисячі одиниць техніки. У відомстві зазначили, що “активно працюють над забезпеченням ЗСУ необхідними ресурсами”.

Окупація – термін, який став зрозумілішим для значної кількості українців у 2022 році. Вона може…

Під час матчу Євро-2024 Португалія-Франція французькі вболівальники вийшли з антиукраїнським плакатом про авіацію України.