До Вірменії з Нагірного Карабаху в’їхала третина населення

Джерело: урядовий портал Вірменії та News.am

Станом на 27 вересня до Вірменії з Нагірного Карабаху прибули 47 115 біженців. Нині вимушені переселенці проходять процес реєстрації.

За словами прессекретарки прем’єр-міністра Вірменії Назелі Багдасарян, вже реєстрацію пройшли 22 800 осіб. Близько 10% біженців (4002 людини) скористалися наданим державою житлом. В уряді заявляли, що нададуть житло усім, хто його потребує.

Також представники влади встановлюють контакти з громадянами, які не мають проблем із місцем проживання. Це потрібно для того, аби держустанови отримали інформацію про їхні потреби.

News.am писало, що станом на ранок 26 вересня до Вірменії з Нагірного Карабаху в’їхало 13 550 осіб.

Станом на 16:00 в суботу, 6 липня, на фронті відбулося 83 бойові зіткнення. Від початку доби, ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення, концентрує зусилля наступальних дій на Лиманському і Покровському напрямках. 

Рятувальники завершили розбирати завали багатоповерхівки у Дніпрі, яку ворог потрощив понад тиждень тому.

На саміті у Вашингтоні НАТО планує зміцнити співпрацю з Південною Кореєю, зокрема щодо України.

Естонія передала Україні зенітно-ракетні комплекси малої дальності Mistral та ракети до них. Про це повідомило Міністерство оборони Естонії у суботу, 6 липня.

Улюбленець британців – кіт Ларі може покинути свій дім. В резиденції прем’єра на Даунінг-стріт побоюються через можливу ворожнечу між головним мишоловом Ларрі та кішкою Джо-Джо новообраного прем’єра Кейра Стармера.