Бійці «Азову» під час штурму взяли у полон декількох окупантів: серед них – командир мотострілецького полку

Джерело: бригада НГУ “Азов

Бійці 1-го та 2-го батальйонів 12-ї бригади спеціального призначення НГУ “Азов” під час штурмів ворожих позицій взяли в полон 4-ох військовослужбовців армії РФ. Серед них – командир ворожих військ.

Мовиться про командира відділення 228-го мотострілецького полку РФ. Інші полонені окупанти – це бійці рядового складу та представники підрозділу “Шторм-Z”.

Пораненим полоненим окупантами надали необхідну медичну допомогу. хм забезпечено належні умови утримання. Згодом їх передадуть відповідним службам для поповнення обмінного фонду.

12-та бригада спеціального призначення НГУ “Азов” закликала всіх військовослужбовців РФ здаватись у полон задля збереження власного життя та можливості потрапити до своїх рідних.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.