Google інтегрує додаток Podcasts до YouTube Music

Джерело: Google в YouTube

У Google заявили, що закривають свій застосунок Google Podcasts. Цю послугу інтегрують на платформу YouTube Music у 2024 році.

Користувачі США у YouTube Music вже отримали доступ до подкастів, які раніше були доступні. Техногігант пояснив, що поєднання двох додатків є частиною стратегії Google з об’єднання різних продуктів та послуг.

Вперше Google Podcasts для Android-пристроїв представили у 2018 році. Протягом двох років застосунок отримав вебверсію і підтримку на iOS.

“Протягом наступних тижнів і місяців ми збиратимемо відгуки, щоб зробити процес переходу з Google Podcasts на YouTube Music максимально простим і легким”, – написала компанія.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.