Meta та Ray-Ban представили розумні окуляри з покращеним аудіо та камерою

Джерело: Hypebeast

Компанія Meta та виробник окулярів Ray-Ban представили наступне покоління розумних окулярів у партнерстві з італо-французьким дизайнерським конгломератом EssilorLuxottica. 

У 2021 році компанії випустили перше покоління окулярів. За два роки, що минули відтоді, дизайнери зосередили свої зусилля на оновленні окулярів із покращеними функціями та технологічними можливостями. 

Нові розумні окуляри Ray-Ban Meta оснащені спеціально розробленими динаміками для аудіо з вищою максимальною гучністю.

У верхньому правому куті об’єктива зображена нова модель камери, яка може виглядати непомітно, але знімає зображення з високою роздільною здатністю. 

Нова надширока 12-мегапіксельна камера також може знімати відео 1080p тривалістю до 60 секунд за раз. 

Користувачі можуть навіть ділитися фотографіями з друзями та родиною без використання рук, а за допомогою голосової команди “надіслати фото”.

Meta та Ray-Ban також описують окуляри як загалом легші та зручніші за своїх попередників. Окуляри забезпечують 36 годин автономної роботи з футляром для зарядки.

Розумні окуляри Ray-Ban Meta коштують від 299 доларів США та доступні в понад 150 комбінаціях лінз і оправ.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.