Шолом C-3PO з фільму “Зоряні війни” продається за 1 мільйон фунтів стерлінгів

Джерело: Sky news

Очікується, що шолом C-3PO з першого фільму “Зоряні війни” продадуть на аукціоні за 1 мільйон фунтів стерлінгів. Костюм є частиною особистої колекції актора, що викновував роль C-3PO, Ентоні Деніелса. 

Колекція з понад 1800 пам’ятних речей із фільмів і телепередач має надійти у продаж, зокрема – батіг Індіани Джонса та рукавичка Фредді Крюгера.

Фото: Sky news

Шолом з особистої колекції Деніелса використовували у фільмі 1977 року “Зоряні війни: Епізод IV — Нова надія”.

Відомий батіг Індіани Джонса також виставлено на продаж і, як очікується, коштуватиме до £200 000.

Фото: Sky news

Легендарну рукавичку Фредді Крюгера, яку одягав Роберт Інглунд під час фільму “Хахіття на вулиці В’язів”, планують продати за суму від 200 000 до 400 000 фунтів стерлінгів.

Щит, який використовував Крістофер Еванс, коли він зіграв Капітана Америку у фільмі “Капітан Америка: Перший месник”, також буде на аукціоні, і може принести від £50 000 до £100 000.

Фото: Sky news

Продаж, який проводить Propstore, відбудеться 9 листопада.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.