На Таврійському напрямку росіяни збільшили активність: тривають бої

Джерело: Олександр Тарнавський у Telegram

Командувач оперативно-стратегічного угруповання “Таврія” Олександр Тарнавський повідомив, що на Таврійському напрямку російські армійці збільшили активність, відтак на цьому напрямку тривають бої.

Протягом минулої доби ворог завдав 19 авіаційних ударів, провів 26 бойових зіткнень, окрім того – здійснив 705 артобстрілів.

Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ “Таврія” протягом доби виконали 1 415 вогневих завдань.

Загальні втрати ворога склали 169 осіб. Знищено 7 одиниць військової техніки противника. Зокрема, танк, 3 артилерійські системи, 3 одиниці автомобільної техніки. Також знищено два склади боєприпасів ворога.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.