У Львові чоловік, який автомобілем збив жінку, загинув на тому ж місці внаслідок іншої ДТП

Джерело: поліція Львівської області

У Львові водій таксі збив на дорозі жінку, а через декілька годин загинув на тому ж місці, під час оформлення своєї ДТП, унаслідок іншої аварії.

Водій таксі, 50-річний іноземний громадянин, збив на дорозі 58-річну жінку-пішохідку. Інцидент трапився близько 21:00 на вулиці Шевченка.

Жінка переходила дорогу у невстановленому місці. Унаслідок наїзду вона зазнала травм та була шпиталізована до реанімації.

За декілька годин, близько 23:45, коли на місці події правоохоронці встановлювали події ДТП, сталась ще одна аварія: на винуватця першої ДТП наїхав інший автомобіль, за кермом якого був 22-річний місцевий мешканець.

За даними поліціянтів, водій не стежив за ситуацією на дорозі, не вибрав безпечної швидкості, унаслідок чого збив конуси і дорожній знак “оформлення ДТП”, які правоохоронці встановили на проїжджій частині.

22-річний водій скоїв наїзд на таксиста, який вчинив першу ДТП та на водія евакуатора. Далі водій врізався у службовий автомобіль поліції, який стояв з увімкненими проблисковими маячками.

Внаслідок наїзду водій евакуатора зазнав тілесних ушкоджень та був доставлений до лікарні, а 50-річний таксист від отриманих травм помер на місці події.

Поліцейські затримали водія-винуватця другої ДТП у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом ДТП, що сталась о 21.00, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

За фактом другої ДТП відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліціянти встановлюють обставини подій.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.