Росіяни вивозять з ТОТ членів фейкових виборчих комісій на навчання до РФ – ЦНС

Джерело: пресслужба ЦНС

У Центрі національного спротиву повідомили, що росіяни розпочали підготовку до так званих “виборів” президента РФ на тимчасово окупованих територіях України.

Тож нині росіяни вивозять колаборантів з ТОТ, що допомагають ворогу в окупації свого рідного краю, на навчання до РФ. Там так званих членів “виборчих комісій” навчатимуть фальсифікувати вибори. Усе — задля імітації легітимності правління міжнародного злочинця глави РФ Володимира Путіна, зазначили у ЦНС.

Колаборантів вивозять у Москву та П’ятигорську, де їх інструктуватимуть росіяни. Проте зауважимо, що ці навчання марні, адже повертатись в Україну вони вже будуть лише для подальшого суду над ними за держзраду, — нагадали у пресслужбі.

У повідомленні зазначили, що Центру національного спротиву завдяки мешканцям ТОТ вже відомі імена зрадників й цей перелік переданий правоохоронцям. Водночас нагадали, що повідомити про ворога або колаборанта можна за посиланням.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі окупанти сфальсифікували результати так званих “виборів”, “намалювавши” необхідні їм цифри.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.