У Великій Британії благодійна організація виявила кота із двома носами

Джерело: The Independent

Співробітники благодійної організації Warrington Adoption Center’s знайшли “єдиного у своєму роді” бездомного кота із двома носами.

Вони додали, що два носи у кота є “справжньою рідкістю”.

“Кішка з двома носами є першою для нас у команді Field Vet. Це справжня рідкість, і, на щастя, це не створює їй жодних проблем”, – заявила ветеринарна офіцерка Cats Protection Фіона Брокбенк.

Фото: Sky News

Хоча спочатку вважалося, що чотирирічний кіт Моггі мав один великий ніс, ветеринарний огляд виявив унікальну рису його мордочки. Котика прозвали Няня МакФі.

“Як і всі наші коти, Няня МакФі буде кастрована перед поверненням додому, тому будь-які проблеми щодо успадкованих проблем вирішено, оскільки вона не матиме кошенят”, – додала Брокбенк.

Кішку доставили до центру усиновлення, щоб знайти їй новий дім, оскільки попередні власники більше не могли піклуватися про неї через погане здоров’я та фінансові обставини.

Низка ЗМІ та блогери у соцмережах розповсюдили інформацію, що пастор мексиканської церкви “Iglesia del Final de los Tiempos”, що у перекладі означає “Церква кінця часів” начебто продає місця ” раю”.

В понеділок, 1 липня, Росія розпочала своє місячне головування в Раді безпеки ООН (РБ ООН) та скликала перше засідання, щоб затвердити порядок денний на наступний місяць й серед запланованих обговорень – атака на Севастополь.

У вівторок, 2 липня, до Києва з офіційним візитом прибув прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Це перший його візит з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Вперше за шість років Південна Корея провела військові навчання зі стрільби на полігонах неподалік від кордону з Північною Кореєю. Їх припинили у 2018 році в межах угод про зменшення напруженості між країнами.

Співробітники СБУ знешкодили в Одесі агентурну групу ФСБ РФ, до якої входили двоє військових та їхня спільниця.