Акторка Меріл Стріп розійшлася зі своїм чоловіком після 45 років шлюбу

Джерело: Sky News

Голлівудська акторка Меріл Стріп та її чоловік скульптор Дон Гаммер розлучилися після 45 років шлюбу.

Актриса одружена з чоловіком з 1978 року. Але прессекретар Стріп заявив: 

“Дон Гаммер і Меріл Стріп були розлучені понад шість років, і хоча вони завжди будуть піклуватися одне про одного, вони вирішили жити окремо”.

У них четверо спільних дітей — 43-річний музикант Генрі, 40-річна Меймі, 47-річна Грейсі та 32-річна Луїза — усі вони пішли за своєю матір’ю в акторство.

У них також є п’ятеро онуків, а донька Грейс нещодавно народила дочку від британського музиканта, лауреата Греммі Марка Ронсона.

74-річна Стріп і 76-річний Гаммер востаннє з’являлися разом на церемонії вручення “Оскара” у 2018 році. 

У своїй вітальній промові 2012 року після виграшу Оскара за найкращу жіночу роль у фільмі “Залізна леді” Стріп віддала належне своєму чоловікові.

“По-перше, я збираюся подякувати Дону, тому що коли ви дякуєте своєму чоловікові в кінці промови, вони відтворюють його музикою. Я хочу, щоб він знав, що все, що я найбільше ціную в нашому житті, дав мені ти”, — сказала вона.

Фільми, за участю Стріп, “Мамма Міа!” та “Диявол носить Prada” були номіновані на премію “Оскар”.

Серед її ролей, за які вона отримала Оскар, — юридична драма “Крамер проти Крамера” в 1979 році, роль головного персонажа в психологічному фільмі “Вибір Софі” в 1982 році та роль Маргарет Тетчер у фільмі “Залізна леді”.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.