В Польщі чоловік прикидався манекеном у вітрині магазину, щоб вкрасти коштовності

Джерело: Insider

22-річного чоловіка у Варшаві, який прикидався манекеном, щоб уникнути камер спостереження в торговому центрі, заарештували, йдеться в заяві поліції.

За словами поліції, неназваний підозрюваний чекав, поки торговий центр закриється, щоб пограбувати ювелірний магазин. Згідно із заявою, підозрюваний залишався нерухомим, доки не вважав, що це безпечно, а потім почав блукати різними відділами торгового центру. 

Співробітники служби безпеки зрештою помітили чоловіка, спіймали та арештували.

22-річного хлопця також звинуватили в окремих випадках крадіжки їжі з бару та викрадання дизайнерського одягу з торгового центру в інший день. 

Влада повідомила, що чоловік раніше скоював крадіжки в іншому торговому центрі, де він чекав після закриття, щоб взяти гроші з каси.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

8 жовтня Львівський апеляційний суд залишив під вартою 18-річного мешканця м. Дніпра, котрого підозрюють в умисному вбивстві мовознавиці, громадської діячки, народної депутатки України VII скликання Ірини Фаріон.

Сім’я покійного американського репера Тупака Шакура найняла адвоката Алекса Спіро для розслідування потенційного зв’язку між вбивством музиканта в 1996 році та Шоном Diddy Комбзом.

Глава британської контррозвідки МІ-5 Кен Маккаллум заявив, що російська розвідка має на меті влаштувати “хаос на британських та європейських вулицях”, і попередив, що Велика Британія нині постає перед найскладнішою і багатошаровою загрозою за всю свою історію.

Компанія Apple, яка протягом багатьох років випускала щорічні оновлення своїх головних продуктів, змінює концепцію. 

Кабінет Міністрів України вніс зміни до порядку електронного обліку вирощування та переміщення конопель для медичних цілей, продуктів їхньої переробки та лікарських засобів на основі канабісу, поінформував представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.