Disney вперше зібрала всі 543 персонажі своїх мультфільмів в одній короткометражці

Джерело: Variety

Студія Disney вперше зібрала всі 543 персонажі своїх мультиків в одній короткометражці, що отримала назву Once Upon a Studio (“Одного разу на студії”). Вона присвячена 100-річчю Disney.

Як розповіли у виданні, проєкт був створений та втілений Трентом Коррі та Деном Абрахамом. У мультфільмі персонажі студії вистрибують із картин та подорожують місцем, “у якому відбувається магія”. Тобто залами, в яких їх створили та візуалізували.

Фото: Disney

При цьому зазначено, що прийом поєднання реальних “декорацій” та мультяшних героїв уперше був використаний у мультику “Пісня півдня”, створеному Disney у далекому 1946 році. Більшість персонажів нової короткометражки були намальовані вручну, а інших створили на комп’ютері.

Фото: Disney

“Але перед Корі та Абрахамом стояло й інше завдання – відтворити якнайбільше оригінальних голосів, які подарували мультяшним персонажам актори. Так, голос для озвучення Джинна взяли зі старих записів Робіна Вільямса, отримавши від його спадкоємців дозвіл на використання”, – йдеться в матеріалі.

ДОВІДКОВО. Disney була заснована братами Волтом та Роєм Дісней у 1923 році, тоді вона називалася Disney Brothers Cartoon Studio. Першим повнометражним мультфільмом студії та у США зокрема стала “Білосніжка та сім гномів”. Мультик вийшов 1937 року.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.