Кайлі Дженнер анонсує новий бренд одягу Khy

Джерело: Hypebeast

Супермодель Кайлі Дженнер анонсувала власний бренд одягу.

Наймолодша сестра із сімейства Кардашьян-Дженнер також завжди працює з поточним складом креативних директорів великих будинків класу люкс. Кайлі стала наймолодшою ​​мільярдеркою у світі у віці 21 року, яка сама заробила свої статки. 

24 жовтня Дженнер поділилася в Instagram зображенням, на якому вона сидить на підлозі у чорній шкіряній куртці з написом “зустрічайте Khy” та залишила позначку на новий обліковий запис @khy, проте пізніше прибрала її. 

Фото: Кайлі Дженнер в Instagram

Відомо, що на сторінці @khy було посилання на реєстрацію на сайт для “раннього доступу” до майбутніх колекцій. Проте немає додаткової інформації щодо того, коли її буде випущено.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.