Терористи ХАМАСу перед нападом на Ізраїль пройшли бойову підготовку в Ірані

Джерело: The Wall Street Journal 

Близько 500 бійців ХАМАСу і палестинського “Ісламського джихаду” пройшли спеціальну бойову підготовку в Ірані елітними силами Корпусу вартових Ісламської революції за кілька тижнів до нападу на Ізраїль 7 жовтня.

Як розповіли у виданні, на цих навчаннях був присутній генерал Ісмаїл Каані, глава сил “Кудс” – однієї з п’яти гілок іранського Корпусу вартових ісламської революції, що спеціалізується на нетрадиційних засобах ведення війни і військових розвідувальних операціях.

Згідно з розвідданими, спосіб дій ХАМАСу був схожий на технологію, яку використовують іранські воєнізовані групи.

Зазначається, що Ізраїль неодноразово звинувачував Іран у тому, що він є основною силою скоординованої атаки ХАМАСу на Ізраїль, під час якої терористам вдалося вивести з ладу високотехнологічний паркан на кордоні з Газою, перетнути кордон і здійснити нищівний напад на прилеглі поселення.

Окрім того, за словами речника ЦАХАЛу Даніеля Хагарі, перед війною Іран безпосередньо допомагав ХАМАСу грошима, навчанням та зброєю, а зараз – і розвідувальною інформацією.

Новий звіт вказує, що економіка Великобританії втрачає 11 мільярдів фунтів (13 мільярдів євро) щороку через відсутність жінок на роботі через болісні менструації, ендометріоз, фіброміому та кісти яєчників.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

За даними ЗМІ, половину снарядів, які РФ застосовує у війні проти України, вона отримує з Північної Кореї. Мовиться про близько 3 000 000 снарядів на рік.

Після захоплення Вугледара на Донеччині російські сили, ймовірно, продовжать спроби наступу.

Через необережність косметологині загинула жінка, що прийшла до неї на процедуру. Причиною стало гостре отруєння анестетиком.