На Одещині оголосили тендер на ремонт санприміщень «Укрзалізниці» за понад пів млн гривень

Джерело: система закупівель ProZorro

9 жовтня в Одеській області оголосили тендер на ремонт санітарних приміщень “Укрзалізниці” за понад пів мільйона гривень. У торгах взяла участь лише одна компанія.

Як зазначено в тендері, йдеться про “послуги з поточного ремонту санітарно-побутових приміщень автотранспортної бази, адміністративно – господарської служби, регіональної філії “Одеська залізниця” АТ “Укрзалізниця”. Переможець має провести водопровідні та санітарно-технічні роботи за, як попередньо оцінили, 570 450 гривень.

Замовником є регіональна філія “Одеська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця”

Єдиним учасником було ПП “Будівельник-38”, яке, як пише “Опендатабот“, зареєстровано на Одещині в Роздільній. Основним напрямком підприємства є будівництво житлових і нежитлових будівель.

Директором фірми є Скрипник Сергій Євгенович, який також володіє ТОВ “Статус-Транс”, ПП “Мамалюк”, ТОВ “Південь Інжкомплект”, ТОВ “ТП Тепломаркет”, ТОВ “НВО Сантерм”, ТОВ “Максима”.

Нині очікується рішення щодо тендеру.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.