Зірки серіалу «Друзі» зробили спільну заяву після смерті Метью Перрі

Джерело: BBC

Актори серіалу “Друзі” заявили, що вони “цілком спустошені” втратою Меттью Перрі, який помер у віці 54 років.

У спільній заяві Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Метт Леблан, Девід Швіммер і Ліза Кудроу заявили, що це “неосяжна втрата”.

“Ми всі дуже спустошені втратою Метью. Ми були більше, ніж просто колегами. Ми — сім’я. Є так багато, що можна сказати, але зараз ми збираємося взяти хвилину, щоб посумувати та пережити цю незбагненну втрату. З часом ми скажемо більше. Зараз наші думки та наша любов із родиною Метью, його друзями та всіма, хто любив його в усьому світі”, — йдеться в заяві, опублікованій BBC, акторами серіалу “Друзі”.

Перрі був найбільш відомий своєю роллю розумника Чендлера Бінга в надзвичайно популярному телесеріалі 90-х років.

Перебуваючи на піку слави, Перрі боровся зі залежністю від знеболюючих та алкоголю, і неодноразово відвідував реабілітаційні клініки.

У 2016 році він сказав BBC Radio 2, що не пам’ятає трьох років зйомок у фільмі “Друзі” через алкоголь та наркотики.

  • Одна з зірок американського серіалу, “Друзі” Ліза Кудроу повідомила, що розглядає можливість забрати улюбленого пса свого колеги, покійного актора Метью Перрі – Альфреда.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.