Українці отримали безоплатний доступ до застосунку для вивчення мов Promova

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України

У межах національної програми з популяризації англійської мови українці отримали безоплатний преміумдоступ до платформи для вивчення мов – Promova.

Платформа для вивчення мов Promova – один із перших продуктів, що став частиною національної програми популяризації англійської мови “Future Perfect”.

Promova входить до 10 застосунків для вивчення мов. Тепер українці мають безоплатний преміумдоступ до всіх мовних курсів на платформі на три роки.

Платформа надає українцям безоплатний доступ до чотирьох курсів англійської: General English, Business English, English with TV series та Travel English.

У Promova можна знайти граматичні та вокабулярні уроки, а також заняття для тренування англійської вимови за допомогою machine learning. Крім того, на платформі доступні книги зі світової класики, адаптовані під різні рівні англійської мови.

Вивчати англійську мову українці можуть з поясненнями українською або ж англійською для більшого занурення.

Застосунок Promova вже завантажили понад 12 мільйонів користувачів у всьому світі. У межах “Future Perfect” платформа надає українцям безоплатний premiumдоступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов.

Скористатися застосунком можна, зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через “Дія.Підпис”.

Зараз у Promova можна вивчати десять іноземних мов. Серед них – п’ять найпопулярніших мов світу, а також корейська та українська. Користувачі можуть вибрати не лише мову для вивчення, а й мову, якою вони хочуть отримувати пояснення.

Promova створено командою української кофаундингової IT-компанії Genesis.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.