Дубінського відправили під цілодобовий домашній арешт

Джерело: Олександр Дубінський та “Суспільне

6 листопада Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт народного депутата Олександра Дубінського. Його підозрюють в організації схеми незаконного перетину кордону для чоловіків.

Нардепа зобов’язали носити електронний браслет. Також він має здати на зберігання закордонний паспорт та інші документи для виїзду за кордон. Дубінський повинен утриматися від спілкування з людьми, причетними до слідства.

Йому дозволено відлучатися лише до медиків і в укриття під час повітряних тривог.

Сам Дубінський вважає, що його справа – це спроба “припинити критику влади в умовах війни”. У ДБР публікували аудіозапис, на якому нардеп проводить інструктаж чоловіку призовного віку.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.