Instagram тестує опцію відключення сповіщень про прочитання

Джерело: Hypebeast

Додаток Instagram тестує нову функцію, яка б дозволяла користувачам вимикати повідомлення “прочитано”, коли вони відкривають повідомлення. 

Генеральний директор Марк Цукерберг і керівник Instagram Адам Моссері оголосити про бета-версію функції.

“Ми вислухали ваш відгук і почали тестувати нову функцію, яка дозволяє вимкнути сповіщення про прочитання у ваших DM [Direct Message]. Незабаром люди зможуть вибирати, коли дозволяти іншим бачити, коли вони прочитали їхні повідомлення”, – зазначив Моссері.

Він також продемонстрував, як користувачі зможуть перейти до розділу “Хто може бачити вашу активність” на вкладці налаштувань. Звідти вони зможуть перемикати вкладку, щоб сповіщення про прочитання більше не відображалися.

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомили про підозру члену військово-лікарської комісії в одному з районних ТЦК та СП за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди. За хабар лікар мав сприяти у встановленні діагнозу для відстрочки від служби. 

Комітет Верховної Ради з питань бюджету відхилив поправки до проєкту “Про державний бюджет України на 2025 рік”, якими пропонували скасувати збільшення видатків на виплату заробітних плат працівникам прокуратури на 3 мільярди гривень, повідомив перший заступник керівника Комітету ВР з питань податкової та митної політики, нардеп Ярослав Железняк.

75-річна британка Дорін Адамс стала першою пацієнткою, якій видалили пухлину мозку через розріз брови. Цю нову малоінвазивну методику застосували хірурги Національної служби охорони здоров’я Великої Британії (NHS).

Служба судових приставів Фінляндії заарештувала ділянку Російського центру науки і культури у Гельсінкі за клопотанням української енергетичної компанії “Нафтогаз”.

Генеральний секретар НАТО Марк Рютте підтвердив факт перекидання військових підрозділів КНДР до Росії для участі у війні проти України, назвавши це “значною ескалацією”. За його словами, північнокорейських солдатів залучать в боях на території Курської області Росії.