Сьомий сезон стане останнім в серіалі «Юний Шелдон»

Джерело: Deadline

Ситком “Юний Шелдон” завершитися на сьомому сезоні, який складатимемся з 14 епізодів. Прем’єра останнього сезону спінофу “Теорії великого вибуху” відбудеться 15 лютого 2024 року.

“Як приквел до однієї з наймасштабніших комедій, молодий Шелдон довів, що блискавка може вдарити двічі”, – сказала Емі Рейзенбах, президент CBS Entertainment. “Цей (серіал, – ред.) виділяв себе чудовим акторським складом, який відчував себе як одна родина з першої миті, коли ми побачили їх на екрані, і оживляв персонажів унікальними щирими історіями, які захопили глядачів із самого початку”.

Фінал серіалу завершить історію героя Шелдона Купера після 14 років у двох серіалах. Спіноф показує глядачам дитинство юного генія, та як він поступово стає людиною, яку шанувальники знали в “Теорії великого вибуху”.

“Можливість розповісти про походження Шелдона Купера та розширити історію, щоб охопити всю родину Куперів, була чудовим досвідом, – сказали виконавчі продюсери Холланд, Моларо та Лорре. – Ми вдячні нашим прихильникам за те, що вони прийняли цю главу Куперів протягом останніх шести сезонів, і від імені всієї родини Молодих Шелдонів ми раді поділитися з вами цим останнім сезоном”.

У Міноборони кодифікували та допустили до використання у підрозділах Сил оборони напівавтоматичний дробовик Safari HG-105M. Застосування технології булпап дозволяє змістити центр ваги до центру зброї, що зменшує навантаження на стрільця під час тривалого використання.

Республіка Хорватія постачить Україні частину своїх танків і бойових машин східного виробництва. Тоді як на суму, переданого озброєння для України, зменшиться загальна ціна нового Leopard 2A8 для Хорватії.

Японія у межах домовленостей з іншими країнами G7 погодила надання Україні кредит на 471,9 млрд ієн ($3 млрд), котрий погашатиметься користуючись з доходів від заморожених активів Росії.

Ввечері 28 жовтня російські війська вкотре обстріляли Харків. Очільник міста Ігор Терехов повідомив про удари КАБами пожежу та задимлення на місці ворожого прильоту.

Росія та Китай здійснюють та посилюють кібератаки на Нідерланди, заявив Національний координатор з питань боротьби з тероризмом та безпеки Нідерландів (NCTV) Пітер-Яап Алберсберг у щорічному звіті про цифрову безпеку країни.