Warner Music Group зніме біографічний фільм про Едіт Піаф

Джерело: Le Figaro

Компанія Warner Music Group анонсувала зйомки біографічного фільму, присвяченого французькій естрадній співачці Едіт Піаф, яка померла у 1963 році.

Як розповіли у виданні, байопік буде переважно створено за допомогою програмного забезпечення зі штучним інтелектом.

“Під час створення фільму ми постійно запитували себе: “Якби Едіт все ще була з нами, що б вона хотіла донести до молодих поколінь?” Її історія – це історія неймовірної стійкості, подолання труднощів та ігнорування соціальних норм заради досягнення величі – і вона є такою ж актуальною зараз, як і тоді”, – прокоментувала французька режисерка Жюлі Вейль, яка написала сценарій до стрічки “Едіт” у співавторстві з Жилем Марліаком.

За словами представників Warner, технологія запропонує сучасний підхід до цієї історії. А завдяки включенню архівних записів концертів, знятих вистав та інтерв’ю, глядачі матимуть змогу насолодитися свіжим поглядом на ключові моменти життя Едіт Піаф.

Кінострічка простежить життя і долю співачки з 20-х до 60-х років, між Нью-Йорком і Парижем. Дату виходу фільму на екрани поки що не оголошено.

Зазначено, що для відтворення голосу та зовнішності Едіт Піаф у майбутньому фільмі технологія ШІ “навчалась” на сотнях уривках відео та зображень. Warner також запевнила, що у фільмі лунатимуть оригінальні записи деяких із найпопулярніших пісень.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак на запитання щодо ситуації із корупцією в Україні заявив, що, мовляв, це так Росія намагається заплямувати імідж української влади.

Українці змушені змінювати харчові звички та економити на продуктах внаслідок війни. Згідно з дослідженням, майже половина українців (49%) повідомляє про зміни у своїх харчових звичках з початку повномасштабного вторгнення.

Народний депутат від “Слуги народу” Дмитро Гурін запевняє, що щиро не вбачає ні ризиків, ані проблем у тому, аби роздавати кошти партнерів, котрі ті передали на цільові програми в Україні. Принаймні так він відповів на запитання Букв на платформі X.

Ізраїльська атака, ймовірно, тимчасово зупинить постачання Іраном балістичних ракет до Росії. Експерти наголошують, що удар Ізраїлю по іранських об’єктах значно ослабив обороноздатність країни.

У Рівненській області на території заводу з утилізації відходів у Костополі 26 жовтня було виявлено мертвого лева. Поліція розпочала перевірку за цим фактом.