Українська співачка Мішель Андраде знялась у серіалі «Корона» від Netflix

Джерело: Мішель Андраде в Instagram

Українська співачка та телеведуча українсько-болівійського походження Мішель Андраде знялась у фінальному сезоні серіалу “Корона” від Netflix, який вийшов 16 листопада.

У другому епізоді актриса виконала роль покоївки, на ім’я Б’янка, яка, за сюжетом, перебуває на яхті єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Файєда. 

В цій сцені героїні Мішель зателефонував Мохаммед, щоб дізнатися, чи сплять його син Доді та принцеса Діана разом у каюті.

Мішель оприлюднила кадри з серіалу та поділилася враженнями від результатів зйомок.

“Я на Netflix! Я знялася в шостому сезоні культового серіалу “Корона”! Не можу досі в це повірити!” – написала Андраде.

Зйомки відбулися в жовтні 2022 року на острові Майорка в Іспанії.

США та Норвегія обговорили деталі угоди щодо продажу американських зенітних ракет AIM-120 AMRAAM.

Сполучені Штати не встановлюватимуть нових обмежень на використання американської зброї Україною, якщо Північна Корея вступить у війну, заявив Пентагон.

Поліціянти на Тернопільщині затримали групу працівників державного залізничного перевізника, котрі зливали дизельне пальне з локомотивів у заздалегідь обумовлених місцях.

Правоохоронці затримали у Дніпрі трьох учасників банди, котрі викрали місцевого жителя та утримували його місяць, змушуючи переоформити квартиру на підставну особу. Нині підозрюваних взяли під варту, триває розслідування інших можливих злочинів. 

Комітет Верховної Ради з питань бюджету відхилив пропозицію щодо зарахування військового збору до спеціального фонду, кошти якого мали б скеровувати виключно на сектор безпеки та оборони. У 2025 році ці надходження спрямовуватимуться до загального бюджету, що зокрема передбачає фінансування підвищення зарплати прокурорам, пояснила членкиня комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, нардепка Ніна Южаніна.