Снуп Догг опублікував перше фото з косяком після того, як нібито кинув палити

Джерело: lad bible

Не так давно репер Снуп Догг оголосив, що “кидає палити”. Однак через деякий час після заяви виконавець опублікував фото з косяком (цигарка з марихуаною).

“Після довгих роздумів і розмов зі своєю родиною я вирішив кинути палити. Будь ласка, поважайте мою конфіденційність на цей час”, – повідомив репер у соцмережах.

Чимало шанувальників Снуп Догга подумали, що заява репера – просто жарт, адже важко уявити, щоб репер відмовився від однієї з найважливіших для себе речей.

Інші, своєю чергою, хвилювались, як різка відмова від куріння вплине на виконавця, який палив щоденно.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений snoopdogg (@snoopdogg)

Однак згодом Снуп Догг опублікував фото з косяком у руках, тим самим давши зрозуміти, що не відмовився від куріння марихуани. Щодо його заяви – то вона була всього лиш рекламою бездимного вогню бренду “Solo Stove”.

“Я знаю, про що ти думаєш: “Снуп, дим – це вся твоя фішка?” Але я покінчив з цим. Закінчено з кашлем та липким запахом мого одягу”, – написав репер, опублікувавши рекламу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений snoopdogg (@snoopdogg)

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.