Шакіра уклала угоду для уникнення суду за несплату податків: деталі

Джерело: Reuters

Колумбійська співачка Шакіра уклала угоду, яка дозволяє їй уникнути судового процесу в Барселоні за обвинуваченням у несплаті 15,7 мільйона доларів іспанського податку на прибуток в період з 2012 по 2014 роки.

Як розповіли в агентстві, в межах угоди вона прийняла звинувачення та штраф у розмірі половини суми боргу – понад 7,3 мільйона євро (близько 8 мільйонів доларів).

Водночас, за словами судді, Шакіра погодилась на сплату ще одного штрафу в розмірі 438 000 євро (понад 478 000 доларів) для уникнення трирічного ув’язнення.

“Це рішення укласти угоду є відповіддю на особисті, емоційні та сентиментальні причини, які не мають нічого спільного із юридичними (причинами – ред.)”, – зауважила співачка у заяві, опублікованій її іспанським комунікаційним агентством.

Раніше Шакіра запевняла, що буде боротися із тим, що вона назвала “фальшивими обвинуваченнями”.

Зокрема прокуратура вимагала для неї восьмирічного позбавлення волі та повернення податків, які вона винна Іспанії.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.