КНДР може провести ядерне випробування наступного року, – розвідка Південної Кореї

Джерело: Sky News

Розвідувальне агентство Південної Кореї попередило, що наступного року Північна Корея може провести ядерне випробування.

Розвідувальне управління Південної Кореї також повідомило, що КНДР отримали допомогу від Росії для успішного запуску розвідувального супутника цього тижня.

Південна Корея призупинила частину військової угоди після того, як Північна Корея знехтувала попередженнями щодо запуску свого супутника-розвідника.

Востаннє держава випробувала ядерну бомбу у 2017 році – на об’єкті, який вони, очевидно, зруйнували перед переговорами між тодішнім президентом США Дональдом Трампом і лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

День територіальної оборони в Україні відзначають щорічно у першу неділю жовтня.

В Україні триває 956-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 660 тисяч осіб.

У ніч на 6 жовтня російські війська атакували Україну ударними БпЛА та ракетами різних типів. Загалом Сили оборони збили на території України 56 ворожих безпілотників та дві російські ракети.

На кінофестивалі EnergaCamerimage у Торуні, Польща, відбудеться світова прем’єра фільму “Іржа”, під час зйомок якого 3 роки тому Алек Болдвін смертельно поранив українську операторку Галину Гатчінс.

Поліція затримала у суботу, 5 жовтня, у Брюсселі шведську активістку Грету Тунберг після того, як вона разом із групою інших протестувальників заблокувала перехрестя.