Оззі Осборн заявив, що зашилилося жити десять років «в кращому випадку»

Джерело: Vt.co

Англійський співак Оззі Осборн заявив, що йому залишилося жити “в кращому випадку 10 років”. Останніми роками він бореться з наслідками аварії ще на початку 2000-х та хвороби Паркінсона.

74-річний фронтмен Black Sabbath ще у 2003 році потрапив в аварію на велосипеді. Внаслідок неї йому знадобилися металеві прути в спину. У 2019 році співак впав вдарившись по стрижнях у спині, і йому довелося перенести ще одну операцію на хребті. За його словами, одна з його операцій пройшла “кардинально не так”, коли в нього виявили пухлину.

Його дружина Шерон, з якою він одружений з 1982 року, занепокоїлася тим, що він курить марихуану.

“Скільки ти хочеш, щоб я прожив?!” — запитав він її. “У найкращому випадку мені залишилося 10 років, а коли ти станеш старшою, час прискориться”.

Осборн казав, що не боїться смерті, але не хоче, аби його останні роки були “довгим, болісним і жалюгідним існуванням”. Він зізнався, що йому подобається ідея евтаназії.

За словами його дружини Шерон, останнім часом в Осборна погіршилося здоров’я та він більше не є “самодостатнім”. Протягом останніх п’яти років співак часто хворів та переніс сім операцій.

Портрет покійного британського прем’єр-міністра Вінстона Черчилля під назвою “Лев, що реве”, який був викрадений з готелю в Оттаві, знайшли в Італії.

25 жовтня українці взяли участь у написанні Радіодиктанту національної єдності-2024 під назвою “Магія голосу”.

Малиновський районний суд міста Одеси засудив чоловіка до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік за публікацію в соцмережі TikTok відео, на яких співробітники ТЦК проводили “мобілізаційні заходи”.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що головним зовнішньополітичним пріоритетом країни є інтеграція до Європейського Союзу. Про це він повідомив, висвітлюючи ключові напрямки, на яких планує зосередитися уряд Грузії для досягнення цієї мети.

У Флориді, США, суд присяжних визнав жінку, яка пішла спати, залишивши свого хлопця зачиненим у валізі, винною у вбивстві. Вона не визнала своєї провини.