В Україні через негоду знеструмлено понад 2 тис населених пунктів — Зеленський

Джерело: президент Володимир Зеленський у Telegram

У понеділок, 27 листопада, в Україні внаслідок негоди в 16 областях знеструмлено понад 2 тисячі населених пунктів. Також на 14 автодорогах перекрито або обмежено рух.

Фото: Володимир Зеленський

“Дякую всім рятувальникам, працівникам комунальних служб, Національної поліції, обласній та місцевій владі, енергетикам, які допомагають людям”, – написав глава держави.

Він наголосив, що нині усі служби працюють цілодобово.

Фото: Володимир Зеленський

“Будь ласка, за потреби одразу звертайтеся по допомогу до ДСНС України, Національної поліції та комунальних служб. Будь ласка, дбайте про тих, кому зараз особливо складно”, – закликав президент.

Раніше глава МВС Ігор Клименко у Telegram писав, що загалом на території України знеструмлено 2019 населених пунктів. Також на 14 автодорогах перекрито рух транспорту.

Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.