В Україні запустили новий телеканал «Фронт»

Дистриб’юторська компанія “Континент ТВ” запускає новий канал “Фронт”, який 23 листопада отримав реєстрацію у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення.

Джерело: Співвласник групи компаній “Континент ТВ” та директор телеканалу “Фронт” Андрій Медвєдь в інтервʼю “Детектор Медіа”.

“Телеканал “Фронт” має науково-просвітницький формат. Виробництво контенту каналу буде сфокусоване на цікавих і насамперед корисних темах, які в теперішніх воєнних умовах життєво важливі багатьом людям. Мілітаризація українського суспільства – тепер це реалії, а отже, запит на такий контент стає значно більшим”, – каже Андрій Медвєдь.

Директор телеканалу “Фронт” Андрій Медвєдь

Канал “Фронт” буде зосереджено на військовій тематиці, проте там не буде висвітлено подій із зони бойових дій. Серед запланованих проєктів – цикл програм про західну та вітчизняну зброю, починаючи від стрілецької, закінчуючи важкою ракетною зброєю. Також про воєнні конфлікти та їхню роль в історії людства. Тактичній медицині та психологічній реабілітації планується приділити ретельну увагу. Окремий цикл програм буде створено про тактичне екіпірування й одяг. Також цикли програм з інструкторами з тактичної воєнної підготовки.

“Фронт” планує виробляти власні програми. 

“Наша мета – вийти на 100 відсотків власного продукту, як, наприклад, ми змогли досягнути на телеканалі “Трофей”, – зазначає Андрій Медвєдь.

Щодо джерел монетизації та комерційної моделі, Медвєдь зазначив, що всі телеканали групи компаній “Континент ТВ” (“Трофей”, “Терра”, “Наука”, “Фауна”, “6 соток”) монетизуються з коштів, отриманих від кабельних, ОТТ-, IPTV-, DTH-мереж та рекламних інтеграції у вигляді продакт-плейсменту. Телеканал “Фронт” буде монетизовано за такою ж моделлю.

Довідка: Компанії “Континент ТВ” належать телеканали “Трофей”, “Терра”, “Наука”, “Фауна”, “6 соток”, “Фронт”. Також компанія є ексклюзивним дистрибутором тематичних українських  телеканалів в Україні та за кордоном. 

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.