«Сміявся з тих, хто брав Коломойського на поруки»: телеканал скасував участь Дантеса у шоу

Джерело: Володимир Дантес у Twitter

Український співак Володимир Дантес повідомив, що один з відомих телеканалів скасував його участь у різдвяному шоу через те, що він сміявся з людей, які брали бізнесмена Ігоря Коломойського на поруки.

За словами співака, причина – нібито “конфлікт інтересів”. Однак, Володимир Дантес не назвав, що це був за телеканал.

“Прикол. Мене запросили, просили звільнити дати на різдвяну зйомку на одному каналі (назву сховаю). За тиждень скіпнули через те, що сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки. Бо конфлікт інтересів. Конфлікт інтересів – коли доводиться їсти з тарілки, в яку вам ср*ть”, – написав український співак.

У коментарях під публікацією українці почали жартувати щодо того, що “дуже складно” здогадатися, що ж це за телеканал скасував участь співака у різдвяному шоу.

Зокрема, український стендап-комік і волонтер Василь Байдак саркастично написав: “ахахахвхвх хмммм… що ж це за канал? Діскавері?”.

Інший користувач надіслав картинку з написом “Плюс плюс” та підписав “*бучі плюси”.

Також один із користувачів висловив свою повагу Дантесу за його позицію: “Респект вам за позицію”.

25 вересня у Київському апеляційному суді розглядали апеляцію щодо запобіжного заходу бізнесмену Ігорю Коломойському. Цього ж дня телеведуча Наталя Мосейчук заявила, шо вона, ексміністр культури Олександр Ткаченко, телеведучі Алла Мазур та Юрій Горбунов хочуть взяти бізнесмена на поруки.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

18 вересня у Китаї чоловік скоїв напад з ножем на учня японської школи. Це не перший такий інцидент за останні місяці.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.

Аналітики ISW зреагували на атаку України по російському складу боєприпасів у Топорці (Тверська область, РФ) та наголосили, що подальші подібні атаки вплинуть на здатність окупантів наступати.