Удар РФ по Донеччині: парамедик врятував 6-місячне немовля, що опинилось під завалами

Джерело: Нацполіція

Парамедик поліції врятував 6-місячне немовля, яке опинилось під завалами будинку внаслідок ракетного удару РФ по Покровську.

Війська РФ обстріляли Покровський район Донеччини вночі 30 листопада 6 ракетами із ЗРК “С-300”.

Одна з ракет влучила по будинку у Покровську, внаслідок чого під завалами опинилась ціла сім’я: батьки та двоє дітей віком 16 років та 6 місяців.

Коли на місце інциденту прибули поліціянти, вони допомогли постраждалим вибратись з-під завалів. Парамедик поліції допоміг чоловіку, на руках якого був закривавлений 6-місячний Ілай.

Парамедик оглянув хлопчика, закутав його та доставив до лікарні. Загрози життю немовляти немає.

 

Додамо, що ворожі ракети також поцілили по Новогродівці та Мирнограду. У Новогродівці з-під завалів рятувальники дістали тіло 62-річного чоловіка. Рятувальна операція у Новогродівці триває, під завалами можуть перебувати ще 4 осіб, зокрема дитина.

Загалом внаслідок нічного ракетного обстрілу постраждало 10 осіб, серед яких 4 дитини.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.