Мокрий сніг та ожеледиця: прогноз погоди на 3 грудня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у неділю, 3 грудня, Україну накриють опади у вигляді мокрого снігу. Метеорологи попереджають про ожеледицю на дорогах.

Зокрема у західних і північних областях вночі очікується помірний (в Карпатському регіоні, на Волині та Рівненщині значний) сніг, мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг; подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь .На дорогах ожеледиця. На решті території без істотних опадів.

Вночі та вранці у центральних і північних областях туман.

Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, вдень у північній частині пориви 15-20 м/с.

Температура у західних областях вночі та вдень 1-6° морозу; у південній частині вночі 4-9° тепла, вдень 11-16° тепла; на решті території впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла, у східних і більшості центральних областей вдень 7-12° тепла.

У Києві сьогодні хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий мокрий сніг; слабкі налипання мокрого снігу та ожеледь; на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла. У столиці вночі та вдень 0-2° тепла.

“3 грудня вночі та вранці туман, видимість 200-500 м. Вдень пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності”, – попередили синоптики.

Фото: Укргідрометцентр

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.