У Пакистані обстріляли пасажирський автобус: відомо про вісьмох загиблих

Джерело: Сіньхуа

Унаслідок обстрілу пасажирського автобуса на півночі Пакистану щонайменше восьмеро людей загинули, ще 26 дістали поранення.

За словами працівників правоохоронних органів, напад стався у суботу ввечері, 2 грудня, в окрузі Діамір території Гілгіт-Балтистан. Невідомі відкрили вогонь по пасажирському автобусу, який прямував до міста Равалпінді на сході Пакистану.

Як повідомляється, серед восьми загиблих – двоє солдатів, які їхали у відпустку.

Після нападу водій автобуса втратив керування і врізався у вантажівку, яка спалахнула. Водій вантажівки загинув.

Заступник комісара поліції округу Ариф Ахмед заявив, що медики попереджають про збільшення кількості загиблих, оскільки деякі поранені перебувають у критичному стані.

Жодне з угруповань поки що не взяло на себе відповідальність за напад.

Сьогодні, 5 липня, обленерго з 11:00 до 15:00 застосовуватиме дві черги графіків погодинних відключень електроенергії, а після 15:00 черги збільшаться до трьох.

За оцінками ЗМІ, з квітня російська армія втратила 99 тисяч солдатів у боях за Часів Яр на Донеччині.

Через атаки Києва, Чорноморський флот Росії переніс майже всі свої боєздатні кораблі з окупованого Криму до інших місць. Це зробило головний військово-морський центр РФ неефективним. Про це заявив командувач ВМС України, віцеадмірал Олексій Неїжпапа.

Служба безпеки України викрила агентурну групу ФСБ, яка діяла в Одесі. До її складу входили три дівчини віком від 19 до 23 років, які працювали в місцевій кав’ярні.

Вночі 5 липня російські окупанти атакували Київську область безпілотниками. Ворожі БпЛА були збиті, однак є пошкодження унаслідок падіння уламків.