Дженніфер Лопес з’явилась у сукні українського бренду FROLOV у фільмі «This Is Me… Now»

Джерело: Букви

Співачка та акторка Дженніфер Лопес обрала сукню українського бренду FROLOV колекції сезону осінь-зима 2023/2024 для знімання у фільмі “This Is Me… Now”.

Знаменитість опублікувала трейлер фільму, який невдовзі вийде на Amazon. В одному з кадрів трейлеру Джей Ло – у білій сукні з двома вирізами у формі сердець.

Сукня була створена українським дизайнером Іваном Фроловим. На подіумі її вперше представили під час Тижня моди у Лондоні.

Фото: FROLOV

Фільм “This Is Me… Now” присвячено виходу нового однойменного альбому зірки, реліз якого заплановано на 16 лютого 2024 року. Реліз першого треку ” Can’t Get Enough” з альбому повинен відбутись 10 січня 2023 року.

  • Стиліст і дизайнер з Берліну Франк-Пітер Вільде опублікував фотографію в “Сукні Миру”, яку створили переселенки з України. Її планують продати на аукціоні та передати кошти на благодійну ініціативу для України.
  • Відзначаючи 40-річчя музичної кар’єри, американська співачка Мадонна влаштувала великий тур The Celebration World Tour. Під час концерту у Лондоні виконавиця розгорнула прапор України із закликом про підтримку. Свій сценічний образ співачка доповнила капелюшком від українського дизайнера Руслана Багінського.

Поліція Мальдівських островів заарештувала міністерку навколишнього середовища, зміни клімату та енергетики Фатхімат Шамназ Алі Салім за підозрою у використанні “чорної магії” проти президента Мохамеда Муїзза.

3 липня лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко привіз бригадам на Харківщину FPV-дрони, Мавіки, комплекси РЕБ “Шатро”, квадроцикли та іншу техніку. Передаючи допомогу на фронт, політик закликав припинити цькування ЗСУ та політичні інтриги навколо військових.

У селі Стецівка Звенигородського району Черкаської області надзвичайники врятували п’ять цуценят під час ліквідації пожежі.

З 18 травня, коли розпочав роботу застосунок Резерв+, його послугами скористалися вже 2 мільйони громадян. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

В одному із розважальних центрів Житомира 9-річна дівчинка травмувалася під час гри на батуті. Лікарі діагностували у дитини компресійні переломи.