Автомобільне шоу «The Grand Tour» завершиться у 2024 році

Джерело: Hypebeast

Автомобільне телешоу “The Grand Tour”, створене колишніми ведучими Top Gear – Джеремі Кларксоном, Річардом Гаммондом та Джеймсом Меєм, завершиться у 2024 році.

Прем’єра “The Grand Tour” відбулася у 2016 році, а завершальний епізод заплановано на 2024 рік.

У шоу представлено огляди автомобілів на дорозі за участю знаменитостей. Команда об’їздила багато країн світу, востаннє знявшись у Мавританії та Зімбабве.

Після того, як BBC оголосила про зупинення Top Gear на невизначений термін, Кларксон, Гаммонд та Мей оголосили про припинення участі в обох шоу, намагаючись розширити особисті проєкти та залишити позаду автомобільне телебачення.

У Коломиї, що на Івано-Франківщині, в жіночому психоневрологічному інтернаті, працівниця, ймовірно, побила свою підопічну.

У Тбілісі у власному помешканні знайшли мертвою трансгендерну модель, учасницю конкурсу краси Miss Trans Star International Кесарію Абрамідзе.

Галицький районний суд Львова продовжив досудове розслідування у справі вбивства мовознавиці Ірини Фаріон ще на шість місяців.

Проти Гарві Вайнштейна з’явилося нове обвинувачення. Прокуратура не оприлюднила подробиць, а адвокат Вайнштейна заявив, що він не знає нічого про нову обвинувачувачку.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.