Ліонель Мессі визнаний найкращим спортсменом 2023 року за версією Time

Джерело: Reuters

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний спортсменом 2023 року за версією журналу Time після того, як він виграв “Золотий м’яч” увосьме і підвищив статус спорту в США завдяки переходу в “Інтер Маямі”.

“Правда в тому, що, на щастя, у мене було кілька цікавих варіантів, і мені довелося проаналізувати їх і подумати, навіть зважити разом зі своєю родиною, перш ніж прийняти остаточне рішення приїхати в Маямі”, — сказав Мессі Time.

Мессі вплинув на “Інтер Маямі”, забивши 10 голів у семи матчах Кубка ліг, підштовхнувши їх до перемоги в турнірі.

Також за даними дослідницької компанії Antenna, після переходу Мессі ціни на квитки на матчі “Інтер Маямі” різко зросли.

“Мессі вдалося зробити те, що колись здавалося неможливим: перетворити США на футбольну країну”, – пише Time.

Японія спільно з Камбоджею проводитимуть роботи з розмінування української території, заявила глава МЗС Японії Йоко Камікава під час візиту до Пномпеня.

6 липня командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, у межах винятку, повідомив, що російські війська під час удару по аеродрому в Дніпропетровській області та атаки по Одещині, насправді знищили макети техніки.

Згідно з результатами опитування Bloomberg News/Morning Consult, чинний президент США Джо Байден відстає від свого конкурента Дональда Трампа лише на 2% у ключових штатах.

6 липня президент Володимир Зеленський анонсував розробку нової стратегії України на морі. Найближчим часом документ має затвердити РНБО.

Віктор Медведчук та Оксана Марченко є наближеними до керівництва російської федерації, перебувають в особистих дружніх зв’язках з главою РФ Володимиром Путіним.