Марк Цукерберг уперше за два роки продав акції Meta

Джерело: Bloomberg

Уперше за два роки Марк Цукерберг продав акції своєї компанії Meta Platforms Inc. за 185 мільйонів доларів.

Як зазначається, протягом листопада фонд Цукерберга та інші пов’язані з бізнесменом організації продали близько 682 тисяч акцій на суму майже 185 млн доларів.

“Це вперше з листопада 2021 року, коли організації, які керують статками Цукерберга, продали акції”, – йдеться в матеріалі.

Також вказано, що до кінця листопада акції Meta зросли на 172%, випередивши решту великих технологічних компаній у США, за винятком Nvidia Corp.

За даними Bloomberg Billionaires Index, Марк Цукерберг володіє близько 13% акцій Meta. Його статки оцінюють у $117,7 млрд.

21 травня до Києва прибув актор із серіалу “Надприродне” Міша Коллінз. Він є амбасадором фандрейзингової платформи United24 у напрямі “Гуманітарне розмінування”.

Українським лікарям передали 13 реанімобілів від творців легендарної гри World of Tanks.

У країнах Євросоюзу зросла частка молодих людей, які мають роботу, однак продовжують жити з батьками.

Міністерство оборони Нідерландів повідомило, що десятеро українських військовослужбовців завершують навчання з обслуговування літаків F-16.

Російського фізика Анатолія Маслова засудили до 14 років колонії за звинуваченням у державній зраді, але сам вчений не визнав свою провину. Вирок 77-річному вченому виніс суд Санкт-Петербурга після закритого судового процесу.