Вийшов трейлер фільму «Боб Марлі: Одне кохання»

Джерело: Hypebeast

Опубліковано другий трейлер майбутнього американського біографічного фільму “Боб Марлі: Одне кохання”, у якому досліджуються особисті конфлікти покійного артиста.

У новому трейлері розповідається про те, як Марлі, якого зобразив британський актор Кінгслі Бен-Адір, намагається захистити свою родину від нападів, спрямованих на нього, і водночас гарантує, що його послання миру транслюються світу. 

“Іде війна. Як я можу принести мир? Я навіть не можу знайти спокій для себе”, — говорить Марлі своїй дружині Риті, яку грає британська акторка Лашана Лінч.

Фільм охоплює події від його підйому до слави та смерті в 1981 році. 

 “Боб Марлі: Одне кохання” вийде в кінотеатри 14 лютого 2024 року.

Президент США Джо Байден проголосує достроково на цьогорічних виборах у понеділок, 28 жовтня.

Більшість цивільних заручників, яких утримує країна-агресор, для російської сторони є безпосередньо “злочинцями”. Тож з великою…

Триває 978-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 690 тисяч осіб.

Голова Європейської ради Шарль Мішель закликав грузинську владу провести розслідування щодо порушень на парламентських виборах.

На автодорозі поблизу села Яківці Луцького району Волинської області 27 жовтня у дорожньо-транспортній пригоді під час зіткнення автомобіля з деревом загинула піврічна дитина, ще двоє пасажирів, серед яких дев’ятирічна дитина, постраждали.