Селена Гомес підтвердила, що перебуває у відносинах з Бенні Бланко

Джерело: CNN

Американська акторка та співачка Селена Гомес підтвердила, що зустрічається з американським музичним продюсером Бенні Бланко.

Фанатський обліковий запис Instagram опублікував фотографію пари, а актриса підтвердила інформацію своїми коментарями.

“Він для мене абсолютно все в моєму серці”, — написала Гомес.

Актриса нещодавно працювала з Бланко над своїм останнім хітом “Single Soon”. Раніше вони вже співпрацювали над кількома піснями, зокрема “I Can’t Get Enough” у 2019 році.

На фото, яке Гомес опублікувала в Instagram помітно, що він також був присутній на святкуванні її дня народження в липні цього року.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.