Анджеліна Джолі поскаржилася на параліч

Джерело: Wall Street Journal

Американська акторка Анджеліна Джолі розповіла, що після розлучення з Бредом Піттом у неї погіршився стан здоров’я.

Зокрема через стрес у неї виник параліч Белла (параліч лицьового нерва).

“Мій організм дуже сильно реагує на стрес. Рівень цукру в крові то збільшується, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово виник параліч Белла”, – поділилася Джолі.

За словами актриси, після розлучення з чоловіком вона хотіла б разом із дітьми виїхати в Камбоджу, утім, це неможливо через судові розгляди.

Водночас Джолі зауважила, що судові процеси позбавили її можливості подорожувати і в цілому жити вільно. Серед її близького кола спілкування – діти і біженці.

“Я зрозуміла, що мої найближчі друзі – біженці. Напевно, четверо з шести осіб, з якими я близько спілкуюся – це жінки, які пережили війну і конфлікт”, – наголосила акторка.

ДОВІДКОВО. Анджеліна Джолі та Бред Пітт одружилися в 2014 році. Вже в 2016 році пара подала на розлучення, і тільки через три роки їх офіційно розлучили. Зараз вони судяться за право опіки над дітьми.

  • Канадська супермодель Лінда Євангеліста останнім часом не відвідувала публічні місця та уникала журналістів через “дуже помітні зміни у зовнішності”, спричинені раком грудей.

Фотопастки зафіксували різноманітне життя тварин у нацпарку “Черемоський” під час літнього моніторингу. Це ефективний спосіб спостереження за дикою природою, котрий дозволяє детально вивчати поведінку та міграцію тварин у їхніх природних середовищах.

Українські аграрії вже намолотили майже 63,7 млн тонн нового врожаю зернових та олійних культур на площі 18,1 млн га. Загалом зібрано 45,1 млн тонн зернових та 18,6 млн тонн олійних.

28-29 жовтня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан планує відвідати Грузію з офіційним візитом. Інформацію про це підтвердила пресслужба адміністрації уряду.

Під час засідання 10-ї наради Сторін Водної конвенції українська делегація звернула увагу на екологічні наслідки дій Росії, включно з катастрофою на Каховській ГЕС. Делегати закликали до об’єднання зусиль для притягнення Росії до відповідальності за злочини проти довкілля. Представник України презентував Національний план співпраці з транскордонного моніторингу вод. 

В Україні зросла кількість протоколів за порушення мовного закону. Зокрема на середину жовтня зафіксовано 216 випадків, що на 70% більше проти минулого року. Порушники отримали 64 штрафи та 91 попередження.