Марго Роббі одягла сукню від українського бренду

Джерело: СULTNAKED

Австралійська акторка та продюсерка Марго Роббі обрала для публічного виходу сукню від українського бренду “Сultnaked”.

Зокрема на Роббі сукня шоколадного кольору “Choco Killa” довжини міді із розрізом позаду. Виріб пошитий з веганської шкіри.

Варто зауважити, що раніше вбрання від “Сultnaked”, засновницею якого є Мері Фуртас, також одягали Аріанна Гранде, Кайлі та Кендалл Дженнер, Меган Фокс та інші.

3 липня лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко привіз бригадам на Харківщину FPV-дрони, Мавіки, комплекси РЕБ “Шатро”, квадроцикли та іншу техніку. Передаючи допомогу на фронт, політик закликав припинити цькування ЗСУ та політичні інтриги навколо військових.

У селі Стецівка Звенигородського району Черкаської області надзвичайники врятували п’ять цуценят під час ліквідації пожежі.

З 18 травня, коли розпочав роботу застосунок Резерв+, його послугами скористалися вже 2 мільйони громадян. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

В одному із розважальних центрів Житомира 9-річна дівчинка травмувалася під час гри на батуті. Лікарі діагностували у дитини компресійні переломи.

В Японії з’явилася нова тенденція, коли молоді жінки відмовляються від традиційних шлюбних церемоній на користь “сольних весіль”, де вони “одружуються” самі з собою.